Foto: Knud Christensen

Chaplin bliver til irsk pub for voksne

Menuen skal byde på specialøl, whisky, vin og live-musik, når gæsterne besøger Nygade 18, hvor der i løbet af de næste måneder åbner en irsk pub.

Lokalerne, der tidligere husede Chaplin, er blevet overtaget af folkene bag Buddy Holly Silkeborg og Villa, og de har planer om en irsk pub for det voksne publikum.

- Chaplin henvendte sig til de helt unge mennesker til sidst, og det kommer det her sted ikke til. Aldersgrænsen bliver 23 år, men vi satser på dem over 35 år, siger Knud Christensen, der til daglig forpagter Villa og nu ejer en fjerdedel af den nye pub.

Bag projektet står Knud Christensen sammen med Tommy Gubi, ligeledes fra Villa, og Jan Nonboe og Nicky Nielsen, der står bag Buddy Holly.

De fire overtog lokalerne i sidste uge, og nu er de gået i gang med at renovere og ombygge lokalerne til en hyggelig pub.

- Det hele bliver lavet om, alt. Der vil ikke være noget tilbage fra Chaplin-tiden. Vi regner med at være klar inden for de næste to-tre måneder, siger Knud Christensen.

Efterspørgsel gav idéen
De fire indehavere af den kommende irske pub fik idéen, efter de havde fået forespørgsler fra flere gæster og bekendte.

- Vi hører fra rigtig mange, at de gerne vil have et sted at drikke en fyraftensøl. Og vi syntes sådan set, der manglede et sted for de ældre. Der er rigtig mange, der har spurgt ind til, om vi ikke kunne finde på at åbne et tredje sted i byen, siger Knud Christensen med henvisning til Villa og Buddy Holly som de to første.

Det er planen, at pubben skal være åben både hverdage og i weekenden. Der skal være livemusik hver weekend og fodbold. Navnet er på plads, men folkene bag vil ikke afsløre det endnu.

[caption id="attachment_4150" align="alignleft" width="615"]Chaplin Den irske pub får dansegulv og sofagrupper, men der bliver intet vildt lysshow eller røgkanoner. Foto: Knud Christensen[/caption]