Bo Linde og Søren Rasmussen

Din Radio kæmper om Zulu Award i dag

Silkeborgs bedste morgenshow er måske Danmarks bedste radioprogram.

I dag rejser Bo Linde og NyhedsSøren fra Din Radio 8600 til København, for måske at lade sig hylde under aftenens uddeling af Zulu Awards 2015.

Deres morgenprogram ’Din Morgen’ er nemlig nomineret som en af fem kandidater i kategorien ”Danmarks Bedste Radioprogram”.

De øvrige nominerede er DR P3’s morgenprogram, DR P3’s formiddagsprogram, Radio24syvs eftermiddagsprogram og formiddagsprogrammet på DR P6.

- Vi er oppe imod fire landsdækkende, licensfinansierede programmer, som alle har hjemme i København. Så det er lidt op ad bakke, siger Bo Linde, der har lavet radio i Silkeborg siden midt i 1990’erne.

De to har kæmpet for at skaffe stemmer nok, og de har endda fået opbakning fra DR P3's formiddagsprogram Gandhi, der opfordrede deres lyttere til at stemme på den lille lokalradio fra Silkeborg. Værterne fra Gandhi er selv blandt de nominerede.

- Danmark vandt EM i 1992, det vil være lidt det samme, hvis vi vinder her. Det vil overraske meget. Bare nomineringen er en sejr for os, siger Bo Linde.

- Men det vil være fantastisk for Silkeborg, hvis vi kunne trække så stor en pris til byen, siger makkeren NyhedsSøren.

Showet optages i aften, men bliver sendt mandag den 30. marts klokken 20.00 på TV2 Zulu.