Politibil Foto: www.politi.dk

Påvirket: Seks trafikanter taget

Politiet måtte hen over weekenden transportere seks personer til blodprøve-udtagning, efter de blev taget i at køre med enten amfetamin, hash eller alkohol i kroppen.

Søndag morgen klokken 06.05 standsede politiet en 26-årig bilist i Søgade, hvilket udløste fem sigtelser.

Politiet bemærkede i første omgang, at bilen var monteret med stjålne nummerplader. Det gav første sigtelse.

Bilen var heller ikke forsikret eller registreret. Anden og tredje sigtelse.

Den 26-årige bilist var frakendt kørekortet, og så blev han testet positiv hash i politiets narkometer-test. Fjerde og femte sigtelse.

Manden blev anholdt og taget med til en blodprøve.

To stoffer i kroppen
I nat klokken 01.20 standsede politiet en bil på Lundsgade.

Betjentene vurderede, at manden var påvirket af euforiserende stoffer, så han blev testet med narkometer.

Det gav udslag for både amfetamin og hash, så den 29-årige mand blev sigtet og anholdt for at køre i påvirket tilstand.

To biler og to knallerter
Lørdag klokken 01.14 standsede politiet en 18-årig bilist i Hostrupsgade. Han blæste alkometeret op over det tilladte niveau, så nu skal en blodprøve fastslå den præcise promille.

Et kvarter senere, lørdag klokken 01.30, standsede politiet en anden 18-årig mandlig bilist i Søgade. Han blev testet med narkometer og gav udslag for hash. Hvis hans blodprøve afslører det samme, så bliver han frakendt kørekortet ubetinget.

Fredag aften standsede politiet en 49-årig mand på knallert i Søgade i Ans. Manden manglede forsikring og styrthjelm, og så var han påvirket af alkohol. Manden fik to bøder og blev taget med til en blodprøve.

Natten til søndag klokken 00.46 standsede politiet en anden knallert på Vestergade i Kjellerup. Den blev ført af en 25-årig mand, der var fuld. Han havde heller ingen forsikring, så han fik en bøde og blev ligesom de andre taget med til en blodprøve.