Politibil Foto: www.politi.dk

Døgnrapport: Solouheld og Iphone-svindler

Politiets døgnrapport for tirsdag morgen til onsdag morgen indeholder blandt andet en straf til den rumænske mand, der mandag forsøgte at sælge en falsk Iphone til en forbipasserende i Torvecentret.

• Tirsdag blev den 23-årige rumænske mand stillet for en dommer, sigtet for bedrageri. Han blev idømt en bøde på 1000 kroner og blev løsladt. Dommeren lagde vægt på, at der kun var tale om et forhold, og det var endda blevet ved forsøget. Derfor blev bedrageriet strafmæssigt holdt op mod tyveri eller hærværk.

• Politiet rykkede i morges ud til et solouheld på Borgdalsvej. Der var tale om en kvindelig bilist, der var kørt i grøften på grund af glatføre. Føreren blev kørt til Viborg sygehus med ambulance, men var formentlig ikke kommet noget alvorligt til.

• Politiet modtog i går anmeldelse om et indbrudsforsøg begået mellem torsdag eftermiddag og middag i går. Politiet anser det som sandsynligt, at indbrudsforsøget blev begået samtidig med to andre indbrud på Sensommervej i weekenden. Tyven forsøgte at pille en rude ud, men den gik i stykker i forsøget. Der har ikke været nogen inde i huset.

• I går klokken 17.10 standsede politiet en 37-årig mandlig bilist i Østergade i Silkeborg. Manden gav udslag for hash i politiets narkotest, så han blev anholdt og taget med til en blodprøve.

• Klokken 22.20 standsede politiet en 50-årig mand fra Silkeborg i bil på Arendalsvej. Manden kørte rundt i en bil, der hverken var indregistreret eller forsikret. Manden havde heller ikke et kørekort til personbil, så han blev sigtet for alle tre ulovligheder.

• En kunde fik i går ridset kølerhjelmen og den venstre forlygte på sin bil, mens han kortvarigt var inde ved Byens Brød på Nørrevænget. Kundens bil holdt på parkeringspladsen ved 07-tiden, da en ukendt gerningsmand ridsede den med en paraply. Der var videoovervågning på stedet, så politiet håber på at finde frem til gerningsmanden den vej.

• Politiet søger ejeren af en hvid personbil, der mandag klokken 14.30 blev påkørt i Rådhusgade og fik en skade på venstre bagskærm. Den kvindelig bilist, der påkørte bilen, efterlod en seddel, men har intet hørt. Hun er bange for, at sedlen kan være blæst væk. Politiet vil gerne i kontakt med ejeren af den hvide bil.

•Statoil på Frederiksberggade opdagede i går, at en Brenderup trailer var blevet stjålet. Traileren har registreringsnummer DG 96 57.