Mouritsen melder sig ind i flere partier

Den unge kommunalpolitiker Casper Mouritsen har valgt at melde sig ind i alle de partier i byrådet, som han ikke allerede har været medlem af.

- Jeg ser pragmatisk på min rolle i byrådet, og jeg har konstateret at alle partier har forskellige mærkesager eller politikområder, som jeg egentlig synes lyder helt rigtige, siger Casper Mouritsen, der som konsekvens af sine mange partifarver, sidder forskellige steder i byrådssalen under møderne.

Det brede politiske spænd har også gjort det nemmere for Casper Mouritsen at forfølge sin drøm om at få indflydelse andre steder end i byrådet.

- Jeg stiller op for Liberal Alliance til næste Folketingsvalg, og for Dansk Folkeparti til Regionsrådsvalget, siger Casper Mouritsen.

Han er også ved at lave aftale med De Radikale om en opstillingsplads til Europaparlamentsvalget og med Enhedslisten til næste periode i Byrådet.

(Opdatering: Denne historie er naturligvis en aprilsnar.)