Politiuniform Foto: www.politi.dk

Døgnrapport: Kram fra telefontyv

Politiet modtog i påsken blandt andet et par tyverianmeldelser og anmeldelse om indbrud i en personbil.

• Natten til lørdag kom en kvinde ved 01.35-tiden gående ad Hostrupsgade, da hun pludselig blev krammet af en fremmede mand. Kort tid efter opdagede hun, at hun ikke længere havde sin Iphone 5s i lommen. Den fremmede mand var iført en form for maske.

• Lørdag ved middagstid var en 81-årig mand i Føtex på Torvet, da hans pung blev stjålet fra hans rygsæk. Manden stod i kø til toilettet, da han mærkede et lettere skub. Han tænkte ikke nærmere over det, men det var muligvis her, pungen forsvandt. Der var tale om en sort læderpung med 800 kroner og diverse kort.

• Fredag klokken 02.20 forsøgte en mand at bryde ind hos Kirkens Korshærs genbrugsforretning på Silkeborgvej i Them. Indbrudstyven knuste en rude, hvilket et vidne hørte. Han nåede lige at se en mand løbe fra stedet, sætte sig ind i en bil og køre derfra.

• Mellem torsdag aften og fredag morgen var der indbrud i en Citroën Berlingo, der holdt på Silkeborgvej i Them. Højre bagdør blev brudt op og to dvd'er og en Tomtom GPS blev stjålet fra handskerummet. Bilen holdt ved et skur, hvorfra der blev stjålet en Maclaren klapvogn.

Ved du noget om en af de fire hændelser, kan du kontakte politiet på telefon 114.