Fem privat-indbrud anmeldt i påsken

Politiet har hen over påsken modtaget anmeldelse om fem indbrud og indbrudsforsøg i vores område. Tyvekosterne udgjorde blandt andet ski, computere og kontanter.

• På Daltoften i Silkeborg var der mellem torsdag kl. 17.30 og fredag kl. 05.45 indbrud i en villa. Tyven kom ind ved at afliste en rude i husets bagdør.

Fra huset blev der stjålet 7000 kroner i kontanter, tre bærbare computere, en ipad, et ældre videokamera, guld- og sølvsmykker, to par ski og for 4500 kroner spiritus.

• Lørdag mellem klokken 16.00 og 23.35 var der indbrud i en villa på Porskærvej ved Resenbro.

Der blev stjålet fem bærbare computere af mærkerne HP og Lenovo, to Samsung tablets, diverse smykker og 5000 kroner i kontanter.

Tyven kom ind ved at opbryde et kældervindue.

• I tidsrummet fra lørdag kl. 11 til søndag kl. 14 indbrud i en villa på Christiansvej i Voel. Her blev terrassedøren opbrudt. Tyven stjal et smykkeskrin og en kuffert og muligvis også andre ting.

Mødt af ulåst dør
• Der var også ulovlig indtrængen i en villa på Ryttersholtvej, men her blev tyven mødt af en ulåst kælderdør.

Mellem torsdag kl. 07.30 og lørdag kl. 18.45 har en eller anden fundet frem til den ulåste dør og været rundt i villaen.

Der blev stjålet en rød Asus bærbar pc, et armbåndsur, en margueritbroche, et guldarmbånd og en sølvhalskæde.

• I løbet af søndagen eller mandagen var der indbrud i et fritidshus på Allinggårdsvej ved Svostrup. Her blev en dør opbrudt med et koben. Der blev formentlig ikke stjålet noget, men alt blev gennemrodet.

• En indbrudstyv lavede mellem søndag og mandag aften et hul på cirka 1x4 cm i en vinduesramme. Herefter stak tyven et redskab ind og forsøgte at åbne vinduet med vrideren, men det lykkedes ikke. Indbrudsforsøget var i en lejlighed på Vestergade i Kjellerup.

Har du set noget fra indbruddene eller tyveriet, kan du kontakte politiet på telefon 114.