Døgnrapport: Båd stjålet og hærværk

Politiet modtog i går anmeldelse om tyveriet af en båd og hærværk mod en campingvogn.

• Ejeren af en 24 fods Uttern 6200 fiskebåd anmeldte i går, at båden var blevet stjålet, mens den stod på et værksted på Vandværksvej. Båden stod på en Brenderup trailer uden nummerplade eller lys fra den 27. marts.

• Mandag mellem klokken 10 og 11 blev en campingvogn udsat for hærværk, mens den holdt ved sommerhuskvarteret Kollerhus. Den højre side og frontruden på campingvognen blev ridset, sandsynligvis med en sten.

• I går modtog politiet en anmeldelse om tyveri af vasketøj fra en vaskekælder på Ravnholtvej. Tyveriet er sket mellem mandag aften og tirsdag morgen fra en tørretumbler. En hvid vasketøjskurv og en masse forskellige tøj er forsvundet.

• Mellem den 27. marts og 1. april brød nogen ind i en selvkørende skovmaskine på Kærshovedgårdsvej ved Hjøllund. Der blev stjålet en masse forskelligt værktøj og forskellige lamper.

Ved du noget om båden, campingvognen, tøjet eller skovmaskinen, kan du kontakte politiet på telefon 114.