Politiuniform Foto: www.politi.dk

Døgnrapport: Kørekort og sko-tyv

• Politiet standsede i går ved 17-tiden en personbil på Viborgvej ved Fårvang. Bag rattet sad en 66-årig mand, der ikke havde et gyldigt kørekort. Han var tidligere frakendt kørekortet og havde ikke generhvervet det.

• Onsdag eftermiddag fik en 16-årig pige sin sorte læderpung stjålet, efter hun havde været på toilettet hos Føtex på Torvet. Den 16-årige havde lagt sin pung på sæbedispenseren, og da hun kort kom i tanke om det og vendte tilbage, var pungen væk.

• Natten mellem mandag og tirsdag fik en beboer på Silkeborg Sports College stjålet syv par fodtøj fra sit værelse. Fire par Nike sportssko, et par Nike fodboldstøvler, et par Adidas fodboldstøvler og et par Nike badesandaler forsvandt. Værdien var 7800 kroner. Der var ikke låst ind til værelset.

Ved du noget om pungen eller de mange sko, kan du kontakte politiet på telefon 114.