Hurtig indbrudstyv vækkede familie

Politiet modtog i weekenden anmeldelser om fire indbrud og forsøg på et femte. En sovende familie fik sig noget af en brat vækning, da der natten til søndag blev kastet en sten gennem deres terrassedør.

Klokken 01.45 lød det høje brag på Gødvad Bygade og en hurtig tyv trængte ind i huset.

Familiens computer blev stjålet, og så var tyven væk igen, før familien nåede at komme ud af sengen.

Ingen i familien nåede at se tyven, og da politiet kom frem, var han væk.

• Den første af weekendens indbrudsanmeldelser kom sent fredag aften, da en familie vendte hjem til et opbrudt vindue på Kirsebærvej. Det var vinduet ind til gæstetoilettet, der fredag mellem klokken 16 og 23.15 var brudt op. Tyven havde stjålet smykker.

• Lørdag mellem klokken 13.45 og midnat fik et hus på Havretoften samme behandling. Her blev soveværelsesvinduet brudt op med et koben. Tyven var rundt i hele huset og fandt frem til smykker og for cirka 2500 kroner i amerikanske dollars, 350 dollars.

• Natten til søndag kl. 03.45 var der indbrud hos Linak i lokaler ud mod Priorsvej. Her blev ruden i en terrassedør knust og tyven stjal en designerlampe, Koglen, fra et mødelokale.

• Beboerne i en villa på Sortbærvej opdagede lørdag aften et forsøg på indbrud, der ikke var lykkedes. Tyven havde fjernet listerne til en rude, men det havde ikke været nok. Indbrudsforsøget kunne være begået på et hvilket som helst tidspunkt i sidste uge.

Har du set noget fra et af indbruddene, kan du kontakte politiet på telefon 114.