Foto: Ole Mørk, Midtjysk Foto

Slutspil: Gratis bus til BSV-kamp i Aalborg

Bjerringbro-Silkeborgs udekamp mod Aalborg søndag den 26. april ligner en direkte duel om førstepladsen i slutspilspuljen, så de lokale håndbolddrenge har brug for opbakning. Derfor er der gratis bustransport til Aalborg for alle.

I søndags besejrede Bjerringbro-Silkeborg gæsterne fra Aalborg efter en forrygende første halvleg, og trods angrebsproblemer i anden halvleg fightede BSV sejren hjem på godt forsvars- og målmandsspil.

Ligeså vildt kan det let gå hen at blive, når den omvendte kamp mellem Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg skal spilles søndag den 26. april i Gigantium i Aalborg.

BSV har netop nu et point ned til Aalborg, og hvis begge hold tager alle fire point i de to næste kampe, bliver den sidste kamp i Aalborg en direkte duel om førstepladsen.

Opbakningen gjorde en stor del af forskellen i søndags i JYSK Arena, og BSV håber, at mange fans vil tage turen til Aalborg og støtte i den afgørende slutspilskamp.

Bjerringbro-Silkeborg er sponsor på fanklubben, BSV Supports, bustur til den afgørende sidste slutspilskamp, så alle kan komme gratis med bussen.

Kampen spilles søndag den 26. april kl. 19 i Aalborg, og bussen kører fra JYSK Arena kl. 16.15 og fra banegårdspladsen i Bjerringbro kl. 16.45. Sidste tilmeldingsfrisk til turen er søndag den 19. april kl. 22.

Du kan tilmelde dig turen på BSV Supports hjemmeside.

BSV er sikre på at komme i en semifinale, men en førsteplads kan med stor sandsynlighed styre vores drenge uden om DM-favoritterne fra KIF Kolding København.