Foto: Jysk

SIF og Silkeborg får 89 ambassadører

89 mennesker inden for kultur, musik, idræt og erhverv har sagt ja til at indgå i et nyt ambassadørkorps, der bliver etableret i et samarbejde mellem Silkeborg by og Silkeborg IF.

- Silkeborg har mange kvaliteter. Det, tror vi nok, at enhver, der har deres rødder i Søhøjlandets hovedstad - eller har haft nær tilknytning til vores dejlige by - vil være enige med os i, stod der blandt andet i brevet fra de to.

Borgmester Steen Vindum og næstformand i SIF Invest, Orla Madsen, sendte for et stykke tid siden et brev til en lang række kendte personligheder landet over.

Formålet med henvendelsen var at skabe det ambassadørkorps, der kan være med til at markedsføre Silkeborg som by og Silkeborg IF som fodboldklub.

Modtagerne af brevet har alle en tilknytning til Silkeborg eller Søhøjlandet.

- Vi er stolte af vor by og vort fodboldhold - og denne glæde vil vi meget gerne dele med dig som goodwill-ambassadør, hedder det i brevet fra Steen Vindum og Orla Madsen.

I alt takkede 89 kendte personer og erhvervsfolk ja til at indgå i ambassadørkorpset.

Ambassadørerne er alle inviteret til Silkeborg i forbindelse med SIFs hjemmekamp mod Brøndby den 17. maj, hvor de ud over fodboldkampen på Mascot Park også skal på sejltur med en af Hjejle-bådene og besøge Museum Jorn.

Blandt ambassadørerne er blandt andre:
Skuespiller Per Pallesen
Musiker Simon Kvamm
Cykelrytter Jakob Fuglsang
Købmand Lars Larsen

Se den fulde liste på SilkeborgIF.com.