Døgnrapport: Narkobilist og tre indbrud

Politiet fik i går et par anmeldelser om indbrud, og så fik de selv fat i to bilister, der ikke måtte køre bil. Den ene, fordi han var påvirket af amfetamin.

• Klokken 23.48 i aftes stoppede politiet en Honda Civic i Østergade i Silkeborg. Den blev ført af en 23-årig mand fra Silkeborg.

Han blev testet med politiets narkometer, der gav udslag for amfetamin. Derfor blev den 23-årige sigtet for at køre i påvirket tilstand, anholdt og taget med til en blodprøve.

• Cirka seks timer forinden havde politiet standset en sølvgrå Audi på Tinghusvej i Kjellerup.

Audi'en blev ført af en 66-årig mand fra Kjellerup, der i forvejen var frakendt kørekortet, så han fik en sigtelse for at køre i frakendelsestiden.

Tre forskellige indbrud
Politiet modtog i går anmeldelse om tre forskellige indbrudssituationer.

• To håndværkerbiler blev mellem tirsdag aften og onsdag morgen tømt for forskelligt værktøj, mens de holdt på Præstemarken i Them.

Den ene bil fik knust en rude i førersiden, mens den anden havde åben bagklap på grund af et stillads.

• Mellem klokken 7 og 14 forsøgte en tyv at bryde et soveværelsesvindue op i et rækkehus på Gunilshøjvej, men det lykkedes ikke.

• En hvid PH-lampe, model Koglen, blev udbyttet for en eller flere tyve, der mellem torsdag den 16. april og i går kl. 13.30 slog til mod en villa på Grundtvigsvej. Tyven kom ind ved at knuste en rude i soveværelset.