SIF tjener tykt på salg af Performers House-bygning

Selskabet bag SIF sælger nu den bygning, der tidligere husede Performes House på Papirfabrikken til to To lokale virksomheder.

I 2014 købte KS Papirfabrikken, der er et datterselskab til Silkeborg IF Invest A/S, den rustrøde bygning på Papirfabrikken. Nu sælges bygningen igen med et betydeligt millionbeløb i profit.

Hen over vinteren har selskabet udviklet et nyt boligprojekt, så bygningen i fremtiden kommer til at huse 18 eksklusive ejerlejligheder.

Det projektet og bygningen sælger KS Papirfabrikken nu videre til de to lokale virksomheder Henning Mortensen A/S og PLH Ejendomme.

De nye ejere ser spændende perspektiver for bygningen på Papirfabrikken.

- Der bliver indrettet nogle meget spændende lejligheder på en rigtig god beliggenhed i Silkeborg. Ja, der findes vel ikke ret meget i byen, der ligger bedre. Det glæder vi os til at komme i gang med. Nu skal vi først have projekteret ombygningen, hvorefter vi regner med at arbejdet går i gang efter sommerferien. I foråret 2016 vil de nye lejligheder være klar til indflytning, siger direktør Hans Mortensen, Henning Mortensen A/S på vegne af de to købere.

Kent Madsen er tryg ved at overlade projektet til to lokale virksomheder.

- Det er virksomheder, vi kender godt i forvejen og har en årelang samarbejdsrelation med. Jeg glæder mig til at følge forvandlingsprocessen med bygningen og se den få nyt liv med nye beboere, siger Kent Madsen.

Silkeborg IF Invest A/S sælger bygningen for 21,5 mio. kr. efter at have købt den for 12 mio. kr. i 2014.

Forventningerne til årets resultat opjusteres fra et overskud på mellem nul og fire mio. kr. til et overskud på mellem to og seks mio. kr.