Illustration: Rumarkitekter

Forslag til Campus Bindslev godkendt

Næsten 1500 kvadratmeter med et kreativt læringsmiljø og parkeringspladser til 170 blev i går godkendt i Økonomi- og Erhvervsudvalget. Dermed kom Campus Bindslevs Plads et skridt tættere på realiseringen. Det hele skal stå klar i 2017.

- I dag er en stor milepæl for alle de mange mennesker, der har været involveret i udviklingen af projektet indtil videre. Der er rigtig mange forskellige ønsker, drømme som har skullet mødes i det her projekt, og det er faktisk lykkedes at samle dem alle sammen på én gang, siger projektleder René Gabs Bargisen.

Campus Bindslevs Plads er et fællesprojekt mellem Silkeborg Kommune, Business College Silkeborg, Th. Langs HF & VUC, Th. Langs Skole, Biblioteket, Den Kreative Skole, Medborgerhuset og folkeskolerne i kommunen.

Silkeborg Kommune forventer at kunne sende projektet i udbud inden sommerferien.

Kommunen vil gerne udbyde hele projektet med både 1400 kvadratmeter læringsmiljø og parkeringskælder som en samlet totalentreprise.

Det er planen, at byggeriet skal begynde i oktober og stå færdig til skolestart i sommeren 2017.