Politiuniform Foto: www.politi.dk

Døgnrapport: Seks indbrud anmeldt

Politiet modtog anmeldelse om hele seks indbrud i løbet af i går og i nat, og så fik en patrulje selv fat i en spritbilist.

• Klokken 04.49 i nat gik alarmen hos guldsmeden på Torvet 9. Indbrudstyven var kommet ind via et vindue på bagsiden af bygningen og havde fået adgang til butikken. Tyven stjal et endnu ikke opgjort antal guldsmykker fra forretningen.

• Alarmen gik natten til mandag hos Pub Nordkap på Arendalsvej. Klokken 01.15 brød nogen hoveddøren op med et koben, hvilket udløste alarmen. Der blev formentlig ikke stjålet noget fra pubben.

• Der forsvandt 18 rammer Pepsi Max og en sorte sækkevogn, da der mellem den 5. og 10. maj var indbrud i et kælderrum på Arendalsvej. Sækkevognen blev senere fundet bag nogle af lejlighederne, så politiet mistænker unge.

• Mellem fredag eftermiddag og mandag morgen var der indbrud i en industribygning på Neckelmann-grunden. Her kom tyvene ind ved at fjerne noget træ, der dækkede et hul fra et tidligere indbrud. Tyvene stjal en mindre mængde kabler, der allerede var monteret i bygningen, så de skulle først afmonteres.

• Erlings Taxa havde mellem søndag klokken 22 og mandag 06.00 indbrud i lokalerne på Granhøjvej. Her blev en sten kastet gennem en rude og alt gennemrodet, men der blev formentlig ikke stjålet noget.

• En container på Bodalen 2 i Ans har været uden opsyn siden nytår. Der blev i hvert fald først opdaget et indbrud i containeren i går, og det kan være begået hele året. Tyvene havde skåret en hængelås over og rullet kablerne af fem kabeltromler, der stod i containeren. Politiet mener, at indbruddet kan være sket den 20. februar, hvor der også var indbrud i hovedbygningen på adressen.

Har du set noget fra et af de seks indbrud, kan du kontakte politiet på telefon 114.

• Politiet fik i går fat i en spritbilist på Grauballe Gudenåvej. Klokken 17.06 standsede de en 73-årig mand i en varebil. Manden blæste alkometeret op over den tilladte promille på 0,5, så han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til en blodprøve.