Døgnrapport: Indbrud på Ege Allé

Et indbrud på Ege Allé og tyveri fra en villa på Narvikvej var blandt anmeldelserne til politiet i går.

• Mellem klokken 09.30 og 14.40 fik en 62-årig kvinde stjålet sin dametaske fra sin bolig. Kvinden opholdt sig i hjemmet på Narvikvej i tidsrummet, da en ukendt gerningsmand gik ind og fandt tasken i husets entré. Den lille, brune dametaske indeholdt 100 kroner i kontanter og diverse kort.

• Beboerne i en villa på Ege Allé kom mandag klokken 13 hjem til en bolig, der var gennemrodet. Fra onsdag i sidste uge og til mandag var huset tomt, da en indbrudstyv knuste en rude. Der var endnu intet overblik over, hvad der blev stjålet, da indbruddet blev anmeldt til politiet.

• Ukendte gerningsmænd stjal 100 liter diesel fra en lastbil, da den mellem søndag aften og mandag morgen holdt på parkeringspladsen ved Vinderslev Skole.

• En olietank til fyringsolie blev drænet for cirka 200 liter fyringsolie mellem fredag eftermiddag og mandag middag. Olietanken står ved en villa på Søndermarksgade i Ans.

Ved du noget om en af de fire sager, kan du kontakte politiet på telefon 114.