Foto: Ole Mørk, Midtjysk Foto

BSV forlænger med slovensk klippe

Også i denne kommende sæson bliver der tacklet igennem på slovensk i Bjerringbro-Silkeborg. Den stærke slovenske forsvarsspiller Peter Pucelj har nemlig forlænget sin kontrakt med den midtjyske klub.

Han har været rigtig glad for at være i Bjerringbro-Silkeborg, og derfor ønskede han også at blive i klubben.

- Bjerringbro-Silkeborg er et rigtig godt hold med en rigtig dygtig træner. Det er en ambitiøs klub, der er med i toppen i Danmark, og det bliver endnu mere interessant til næste sæson, hvor vi også skal spille europæisk håndbold, siger Peter Pucelj, der er blevet glad for livet i Danmark – både på og uden for håndboldbanen.

Peter Pucelj har tidligere i karrieren optrådt for ThSV Eisenach i den tyske Bundesliga, og han har også været en del af det slovenske landshold både ved EM i år 2012 og ved VM i år 2013, hvor Pucelj og Slovenien nåede semifinalen.

I Bjerringbro-Silkeborg er sloveneren hurtigt faldet godt til, og han har fundet ud af, at spillestilen passer godt til ham.

- Det er spændende for mig at spille den type håndbold, der bliver spillet i Danmark. Det er mere taktisk, end jeg har været vant til, og som forsvarsspiller kræver det, at jeg skal tænke rigtig meget, fortæller Peter Pucelj.

Hos Bjerringbro-Silkeborg udtrykker cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen også stor glæde over, at det er lykkedes for midtjyderne at forlænge aftalen med Pucelj, der kom til den midtjyske klub i oktober, hvor han skulle lukke en del af forsvarshullet efter Klaus Thomsen, der tidligt på sæsonen blev langtidsskadet.

- Ligesom de øvrige spillere på det her nye Bjerringbro-Silkeborg har Peter Pucelj også fortsat et stort potentiale. Både individuelt og i forhold til samarbejdet med de øvrige spillere, siger cheftræneren.