Foto: Silkeborg Kontorfællesskab

God plads i gratis kontor-fællesskab

Siden 1. maj har Silkeborg Kontorfællesskab stået gratis til rådighed for iværksættere og studerende, der mangler et skrivebord og en kontorstol, og der er stadig god plads.

Stifter og daglig leder Azagew Negash har siden åbningen af kontorfællesskabet tidligere på året arbejdet for at tiltrække iværksættere, men det har ikke altid været lige let.

Kampen for projektet inspirerede René Gade, der tilbød at betale huslejen i maj, juni og juli, så der kunne komme gang i fællesskabet.

- Han har haft svært ved at få skabt det nødvendige netværk og få de nødvendige lejere til, at det kan løbe rundt. Jeg er imponeret over hans drive og tro på, at han ved at give en masse af sig selv og etablere nye fællesskaber, gør verden til et lidt bedre sted, siger René Gade, der er tilknyttet kontormiljøet som mentor.

Siden gratisperioden begyndte, har 20-30 selvstændige, ledige og studerende fundet vej til lokalerne i Fredensgade, men der er plads til mange flere, oplyser René Gade.

- Så vores budskab til alle der mangler en kontorplads, netværk eller ny inspiration, gå ned i Fredensgade 20 med din computer, dine skitser eller dine studiebøger, siger René Gade.