Falkevej skal deles i to

Der bliver arbejdet for at gøre trafikken ved Silkeborg Sygehus så velfungerende som muligt.

For et par måneder siden åbnede det nye parkeringshus og der bliver arbejdet på signalregulering af Falkevej/Århusvej. Nu skal Falkevej deles i to.

Vej- og Trafikudvalget har godkendt foreløbige planer om at splitte Falkevej på langs, så beboerne kører ind fra nord, mens sygehusets gæster kører ind fra syd. I midten af vejen skal der være beplantning.

Formålet med opdelingen er at begrænse generende trafik for beboerne på Falkevej, Glentevej og Mågevej, hvor også mange biler parkerer.

P-hus generer beboere
Siden byggeriet af sygehusets nye parkeringshus gik i gang, er der kommet klager om langt flere parkerede biler på de tre veje. Det er sygehusets ansatte og patienter, der parkerer på vejene.

Efter parkeringshuset åbnede den 1. april er problemet med parkerede biler kun steget, selvom der er flere parkeringspladser til rådighed. I nogle tilfælde har store køretøjer været ude af stand til at komme igennem.

Sygehuset har oplyst Kommunen, at de ikke kan gøre noget for at bekæmpe problemet.

[caption id="attachment_5729" align="alignnone" width="615"]NB: Billedet er drejet, så nord er mod højre. NB: Billedet er drejet, så nord er mod højre.[/caption]