Politiuniform Foto: www.politi.dk

Døgnrapport: Tyverier for over 50.000 kr

Politiet modtog i går blandt andet anmeldelse om tyveriet af dyrt værktøj fra et gulvfirma og en motorbåd på tilhørende trailer.

• Mellem tirsdag aften og onsdag middag var der indbrud i en varebil, der tilhører et gulvfirma, mens bilen holdt på Funder Bygade.

Tyven kom ind ved at udbore låsen i bagdøren, hvilket gav adgang til en Nilfisk støvsuger, en gulvsliber med fire rondeller, en blæser og en varmeføler. Værdien af det hele var 32.000 kroner.

• I går opdagede en forhandler på Knudlundvej, at der forrige weekend blev stjålet en motorbåd med tilhørende Brenderup båd-trailer. Begge dele er af ældre årgang, men alligevel vurderet til 25.000 kroner.

Der er tale om en Reinell motorbåd med hvidt skrog og rød top. Båden var ikke monteret med motor, da den blev stjålet.

• Natten mellem tirsdag og onsdag blev begge nummerplader stjålet fra en Renault Clio, der holdt på Nylandsvej. Der er tale om registreringsnummer FB 52 554.

• To biler blev mellem tirsdag aften og onsdag morgen udsat for indbrud, mens de holdt på henholdsvis Skærbækvej og Dybdal Skovvej i Resenbro.

Den ene bil fik knust en bagrude og der blev stjålet to tasker med tøj og blandt andet tre par Rayban solbriller. Den anden bil fik knust en siderude, men tyven fandt ingen værdier i bilen.