Liste Å: Fem hurtige til kandidaten

Jørn Trabjerg Pedersen stammer fra Falster, men bor nu i Herning med sin kone og syvårige søn, så han står på vores stemmeseddel for Alternativet. Han er læreruddannet og uddannet som psykoterapeut. Til daglig arbejder han som projektmedarbejder inden for specialområdet.

Vi stillede ham fem hurtige spørgsmål.

Hvordan kom du ind i politik?
- På en lidt sjov måde. Jeg er ved at skrive en bog, som jeg har researchet til de seneste par år, og så faldt jeg over nogle artikler om Alternativet. Jeg læste deres partiprogram, og det var som at gennemgå indholdsfortegnelsen i min egen bog.

Hvilket politisk område brænder du mest for?
- Det er naturen. Det, der står mig allermest nært, er, at min også får mulighed for at opleve en verden, hvor der er skøn natur, hvor man kan opholde sig uden beskyttelsesdragt.

Hvad vil du gøre for Silkeborg?
- Det skal blive nemmere at være iværksætter. Jeg så gerne, at iværksætterydelsen blev genindført, så man kan få en toårig iværksætterydelse. Og så skal det være lettere for lokale virksomheder at lave stalddørssalg.

Hvis du ikke var hos dit Alternativet, hvor ville du så være?
- Jeg ville ikke stemme, hvis ikke Alternative eksisterede.

Hvad gør du, hvis du ikke bliver valgt ind?
- Så vil jeg fortsætte med at opbygge bevægelsen 'Alternativet', for det er ikke bare et parti. Jeg vil være med til at finde løsninger for fremtiden, det har vi ikke haft tid til endnu.