Aggressiv spritbilist anholdt i morges

En 66-årig spritbilist blev i morges standset på Gudenåvej, efter en telefonisk anmeldelse.

Ved 06.20-tiden fik politiet anmeldelsen om, at den 66-årige mand var kørt fra Gudenåvej i spiritusvirket og aggressiv tilstand.

En patruljevogn kom lynhurtigt til stedet, og det lykkedes betjentene at få standset bilen, inden den overhovedet nåede ud til Sanatorievej.

Manden blev skønnet påvirket, så det var slet ikke nødvendigt at udtage en udåndingsprøve. Den 66-årige bilist blev sigtet for spirituskørsel, anholdt og taget med på stationen til en blodprøve. Han blev løsladt en times tid senere.

Politiet anholdt også en anden spritbilist i nat. Det var en 23-årig mand, der ved 01-tiden blev standset på Grønbækvej i Grauballe, hvor han blæste politiets alkometer op over den tilladte promille på 0,5, så han blev også taget med til en blodprøve.