Foto: msfoto.dk

Silkeborg-Voel henter back i København

Silkeborg-Voel har sagt farvel til højrebacken Anne Cecilie La Cour, der skifter til København Håndbold, og nu ryger der en anden højreback den modsatte vej. Silkeborg-Voel henter 24-årige Ida Sylvest fra København.

- Vi har endelig fået lukket vores højre back. Ida er en spændende og ung spiller, men på trods af det, har hun stadig stor erfaring fra både den danske og norske liga. Hun passer godt ind i vores hurtige angrebsspil, hvor jeg håber hun kan blive en stor gevinst. Det glæder mig, at vi har fået aftale på plads med Ida, siger cheftræner Jakob Andreasen.

Ida Sylvest har tidligere spillet i Lyngby, Vium, GOG og Halden HK, og så har hun prøvet kræfter med europæisk håndbold, som Silkeborg-Voel også tager hul på med EHF Cup.

- Jeg håber, at et skifte til Silkeborg-Voel KFUM udvikler mig endnu mere som håndboldspiller, og at jeg kan være en del af projektet i at etablere klubben i dameligaen fremadrettet, siger Ida Sylvest selv om skiftet.

Hun starter i Silkeborg-Voel efter sommerpausen.