Lokal slagter undskylder dårlig madkvalitet

Hvad der skulle have været en god madoplevelse med god mad fra Tommys Kødudsalg i Funder Kirkeby ved Hestemarkedet i Bjerringbro lørdag aften, gik ikke helt som planlagt.

Ifølge mja.dk blev Lions nødt til at forære øl væk gratis i tre kvarter, fordi der var stor utilfredshed med maden.

Og den historie er Tommy Nørgaard fra Tommys Kødudsalg så ked af, at han på Bjerringbro Bys Facebookside har skrevet en uforbeholden undskyldning og hvor han tilbyder pengene tilbage til de skuffede gæster.

Han forklarer også hvordan det kunne gå så galt. Ifølge Tommy Nørgaard havde han misforstået tidspunktet for hvornår folk skulle spise – og det endte derfor med at kødet fik en halv time for meget tilberedning.

- Jeg står ved mit ansvar, og alle som har fået en dårlig oplevelse, kan gå ind på min hjemmeside tommyskødsalg.dk og skrive en besked til mig. Jeg vil personligt køre ud til alle, der klager med returpenge et håndtryk samt en uforbeholden undskyldning, skriver Tommy Nørgaard.