Tyv tømte villa for elektronik

En indbrudstyv slog i går til mod en villa i Sjællandsgade, mens den stod tom i kun fem timers tid.

Tyven kom ind ved at afliste en rude i husets udestue mellem klokken 09.00 og 14.30.

Den ubudne gæst rodede hele huset igennem og fandt frem til en hel del værdier: 6000 kroner i kontanter, familiens pas, smykker, ure, et par Oakley solbriller, en Acer bærbar computer, en Samsung tablet, en Samsung telefon og tre ældre mobiltelefoner.

Tyven stjal også to reservenøgler til husstandens bil, så nu skal låsene skiftes i den.

Indbrud på skole
Politiet modtog også anmeldelse om to andre indbrud i går.

På Engetvedvej var der i går klokken 12.44 indbrud i en landejendom. Her knuste tyven en rude med en flaske og fik adgang til huset. Naboen så en sølvfarvet kassebil på stedet, der ligger isoleret, men der er ikke noget nærmere signalement. Der blev formentlig ikke stjålet noget.

På Levring Efterskole var der hen over weekenden indbrud i en bygning, der ligger lidt fjernt fra resten af skolen. Tyven kom ind ved at knuse en rude i hoveddøren og herefter sparke en indvendig dør op. Det er uklart, om der blev stjålet noget.

Har du set noget fra et af de tre indbrud, kan du kontakte politiet på telefon 114.