Døgnrapport: Tandprotese stjålet

Politiet modtog i går anmeldelse om blandt andet to kriminelle forhold på Sandvejen, tyveriet af en tandprotese og hærværk mod en kirke.

• I aftes ved 21.15-tiden så et vidne to eller tre personer løbe fra Mariehøj Kirke på Almindsøvej. Kort forinden havde han hørt nogen råbe og grine højt, fordi de lige havde kastet en granitsten gennem en rude i kirken.

• En 29-årig mand blev i går taget i at køre rundt med narkotika i blodet. Klokken 14.41 blev manden standset på Viborgvej på en 30-knallert. Politiet testede ham med narkometer, og det gav udslag for amfetamin, så han blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøve. Den 29-årige havde ikke tegnet forsikring på sin knallert, så det blev han også sigtet for.

• En beboer på Sandvejen fik tirsdag mellem klokken 17 og 21 stjålet sin VGA knallert 45. Knallerten er sort og har registreringsnummer AX 808. Den stod låst uden for ejerens bopæl.

• En anden beboer på Sandvejen fik mellem mandag middag og midnatstid ødelagt et stålskab af en tyv, der forsøgte at bryde det op. Skabet stod i et kælderrum. Tyven kæmpede virkelig for at komme ind i stålskabet, men det lykkedes ikke.

• Mandag mellem klokken 12 og 13 var en mand på Café Humlechok, da han fik stjålet sin Peak Performance jakke. Jakken indeholdt et par Dior solbriller og en tandprotese, så de røg med, da tyven tog jakken.

Har du set noget fra Mariehøj Kirke, Sandvejen eller Café Humlechok, kan du ringe til politiet på telefon 114.