Foto: Region Midtjylland

Alvorlig kvæstet i ulykke med traktor

Den arbejdsulykke, der i går eftermiddags skete i skovområdet Lovdal syd for Virklund, skete da føreren af en traktor blev klemt fast, da traktoren væltede.

Ulykken skete på Horsbjergvej i går kort efter klokken 14, hvor den tilskadekomne kørte en traktor efterspændt med en sættevogn fyldt med flis.

- Traktoren kom i slinger og væltede om på venstre side, så førerens brystkasse kom i klemme mellem styrehuset og jorden, forklarer Ken Sølvkær fra Silkeborg Politi.

Den tilskadekomne, som er en 58-årig mand fra Ulfborg, var uden bevidsthed, da han blev transporteret til hospitalet i Aarhus med en ambulance.

Der var tilkaldt en helikopter, men man fordi redningsmandskabet skulle arbejde på manden under transporten, blev han kørt med en ambulance til Aarhus.

Uheldet betragtes som en arbejdsulykke og ikke et færdselsuheld, da den skete i forbindelse med noget skovarbejde på en privat skovvej. Arbejdstilsynet blev tilkaldt med det samme, og har været på besøg på stedet. Silkeborg Politi kan dog endnu ikke sige noget om, hvorvidt nogle sikkerhedsregler er blevet overtrådt eller ej.

Der er heller ikke endnu kommet nyt om mandens tilstand.