Byrådssalen

S bejler til formandsstol i udvalg

Socialdemokraterne i Byrådet vil gerne have den plads som formand for ældre- og handicapudvalget, som Karina Due efterlader, nu da hun forlader byrådet.

Det siger socialdemokraternes gruppeformand Hanne Bæk Olsen til mja.dk.

- Det er et af de absolut tungeste driftsmæssige områder, som også har det sværest. Det dur simpelthen ikke, at man ikke har en formand, der kan levere varen, siger Hanne Bæk Olsen, der forklarer at Karina Due selv i et interview har fortalt at det ikke er nemt at sidde som formand for et udvalg, når der er et flertal i byrådet, som er uenig med hende.

Hanne Bæk Olsen siger også til mja.dk, at når man er formand for et udvalg, er man forpligtet overfor byrådet til at levere det, som et flertal har besluttet. Det er rigtig svært at gå efter at finde løsninger, hvis man ikke er enig, siger Hanne Bæk Olsen.

- Nu har borgmesteren juli måned til at tænke over sine arbejdsvilkår de næste to et halvt år, slutter Hanne Bæk Olsen.