Foto: Region Midtjylland

Selvsving i sættevogn skyld i ulykke

Den 58-årige mand fra Ulfborg, der onsdag eftermiddag blev fastklemt under en traktor i skoven syd for Virklund, er fortsat indlagt med alvorlige kvæstelser. Politiet havde her til morgen ikke nyt om hans tilstand.

Ulykken, der efterlod den 58-årige bevidstløs, skete da han trak en sættevogn med flis efter traktoren på en ujævn skovvej ved Lovdal.

Ifølge nye oplysninger tyder det på, at sættevognen var kommet i svingninger på grund af det ujævne terræn. Politiet vurderer umiddelbart, at der ikke var tale om overlæs, men at der gik selvsving i vognen, så den til sidst væltede, og hev traktoren om på siden .

Arbejdstilsynet har været på stedet, og i samarbejde med dem vil politiet efterhånden forsøge at klarlægge episoden helt i detaljer.