Foto: Silkeborgif.com

Ferien er forbi: SIF tilbage på banen

Ferien er forbi for SIF-spillerne, der i går mødte ind til træning og tests.

Cheftræner Kim Poulsen siger til klubbens hjemmeside, at det var dejligt at se spillerne komme ind med smil og glæde ved at komme tilbage.

- Da vi kom ud på banen efter testen, var der rigtig god energi blandt alle spillerne. Det fortæller, at nu er spillerne og truppen klar til ny sæson og nye udfordringer. Det var helt sikkert været godt for dem med en pause, rent mentalt, sagde Kim Poulsen efter sommerens første træning.

Der var fire nye spillere med på træningsbanen.

- Jeg synes, de nye spillere faldt rigtig godt ind i spillet med de andre spillere, og de mødte også alle ind med rigtig god energi, så alt i alt er jeg meget positiv forud for sæsonen.

Efter testen kaldte græsset på træningsbanen for første gang i tre uger, og det blev et glædeligt gensyn med bolden og holdkammeraterne på den solbeskinnede bane.

Efter lidt opvarmning i to grupper, hvor både fodboldstøvlerne, overblikket og stemmebåndet kom tilbage på arbejde, blev truppen delt op i to hold og spillede gul mod sort i to halvlege.

Med fem minutter igen førte sort hold 4-2 over gult hold, så for at bringe spænding tilbage i kampen, indførte trænerteamet hurtigt en regel om, at næste mål talte dobbelt. Lige inden slutfløjtet lykkedes det for de gule at få bolden over stregen, så kampen endte uafgjort til stor frustration blandt de sorte spillere, som følte sig snydt for sejren. Anfører Frank Hansen brugte blandt andet ordet indianerregel for at udtrykke sin utilfredshed med kampens resultat.

Tilbage i frokoststuen var humøret højt blandt både nye og mere etablerede SIF-spillere, som efter alt at dømme har masser af blod på tanden for at komme i gang med den nye sæson i Første Division.

Særligt Thorbjørn Holst havde til dagens træning lidt ekstra energi at dele ud af, efter han i forgårs blev far til en lille pige.