Forskelligt fra politirapporten tirsdag

Mellem fredag og søndag har ukendte gerningsmænd stjålet en havetraktor fra en adresse i Bryrup. Det er tale om en gul Stiga Villa havetraktor til en værdi af 16.995,- kroner.

I et tidspunkt mellem fredag og lørdag er ukendte gerningsmænd brudt ind i en Toyota, der holdt parkeret hos Via Biler. Passagerruden er knust, og navigationsudstyr og en radio er stjålet. Tingene er mærket med ”RNS510”.

Der er begået indbrud i en villa på Gormsvej i Voel. Mellem søndag klokken 19. og i går aftes klokken 21.00, har nogen opbrudt et vindue med et koben. Tyven har været rundt i hele huset og stjålet kontanter og to-tre ure, dankort, sygesikringsbevis og kørekort, med videre.

Fire drenge blev i går aftes bortvist af politiet, efter at de var trængt ind i den nu lukkede Nordre Skole på Nylandsvej. Politiet fik et opkald fra et vidne, der havde set ukendte personer på skolen. Et vindue var smadret, men politiet har ikke bevis for, at det er drengene der har gjort det.