Foto: Thomas Juul

SIF forlænger med Jeppe Gertsen

SIF har forlænget kontrakten med det 18-årige talent Jeppe Gertsen med tre år.

Jeppe Gertsen optræder til dagligt på klubbens U19 Liga hold og på reserveholdet – og med den nye kontrakt er han sikret ro til fortsat at kunne udvikle sig.

- Det giver mig en god tryghed at have fremtiden på plads tre år frem. Nu ved jeg, hvad jeg skal arbejde med, og hvor det skal foregå. Jeg har et klart mål om at blive fast mand på førsteholdet senest når de tre år er gået, siger en glad Jeppe Gertsen.

- Kontraktens længde viser, at SIF vil mig og jeg vil SIF. Det er en ønskesituation for mig, tilføjer han.

Allerede som U13-spiller kom Jeppe Gertsen til SIF, og han er på vej igennem hele klubbens talentudviklingssystem. I øjeblikket går han på Silkeborg Gymnasium, hvor han efter sommerferien skal i 2.g. I de to år, han har tilbage af sin STX-uddannelse, er han på en uddannelses-kontrakt, mens det sidste år af aftalen er på fuld tid.

Sportschef Jesper Stüker glæder sig over at have sikret en af SIFs egne tre år ud i fremtiden.

- Når vi skriver en lang kontrakt med Jeppe, hvoraf det sidste år er en fuldtidskontrakt, skyldes det, at vi forventer, at Jeppe indfrier sit potentiale til at nå ind på SIFs førstehold. Jeppe er en fantastisk repræsentant for SIFs talentstruktur og værdier. Han har været hele vejen igennem SIF Fodboldskolen, Talent Team, Silkeborg Efterskole og nu Silkeborg Fodbold College på Silkeborg Gymnasium. Han er ydmyg, mentalt stærk og har ekstraordinær vilje både på banen og i det langsigtede perspektiv. Han har haft en god og kontinuerlig udvikling, og som midtstopper er han både duelstærk og dygtig med bolden. For en spiller på 18 år er der stadig en del at optimere, og pilen peger i den rigtige retning for Jeppe, siger SIFs sportschef.

Jeppe Gertsen vil fortsat have sin træningsbase på U19-holdet, men nogle gange om ugen skal han deltage i træningen med førsteholdet.