Kim Poulsen Foto: Ulla Myrhøj

Cheftræneren tilfreds med testkampen

Cheftræner Kim Poulsen var tilfreds med mange af de ting, han så i testkampen mod SønderjyskE i går eftermiddags.

Selv om det blev nederlag på 2-4 var der masser af brugbart stof i kampen, og Kim Poulsen hæftede sig ved en række positive momenter, og han glædede sig over, at kampen gav ham en række svar i forhold til det mandskab, der skal sendes på banen i sæsonpremieren mod FC Vestsjælland om lidt over to uger.

Til SIFs hjemmeside siger Kim Poulsen, at det var den første testkamp og dermed også den første kamp med ny besætning.

- Vi sidder godt på bolden i en time af kampen, og det er også i den periode, at vi bringer os foran. I forhold til, at dette var vores første test, mens SønderjyskE var ude i sin tredje træningskamp i sin forberedelsesfase, så var det meget tilfredsstillende, at vi på en måde kunne være spillemæssigt dominerende, sagde Kim Poulsen efter kampen.

På søndag spilles der igen testkamp – det er mod Hobro, i Hobro.