Politibil Foto: www.politi.dk

Politirapporten

Fra en udendørs indhegning hos Kjellerup Tømmerhandel på Lyngbyvej, er der i perioden fra torsdag klokken 18.30 og fredag 08.40 forsvundet adskillige havemøbler. Gerningsmændene er angiveligt kravlet over hegnet, og har under indbruddet også knust en bordplade.
Ifølge politiet oplyser anmelderen, at der formentlig også har været nogen inde og stjæle om onsdagen, for da forsvandt hvad der beskrives som ”en meget speciel stol” fra indhegningen.

Der blev i tidsrummet fra tirsdag klokken 08.00 til fredag klokken 18.15 begået indbrud i en villa på Egevej i Salten. Mens beboerne er på ferie har ukendte gerningsmænd brudt et vindue op i soveværelset, og været rundt i huset. Det er endnu ikke klart hvad der er stjålet, for indbruddet blev opdaget af noget familie, der skulle klargøre huset til beboernes hjemkomst.

En 52-årig mand fra Kjellerup blev fredag klokken 17.30 standset på Vestergade i Kjelleup, mens han kørte rundt i spirituspåvirket tilstand på sin knallert.
Alkometeret viste langt over tilladt, og den pågældende blev taget med på politistationen til en blodprøve.

I tidsrummet mellem torsdag klokken 13.00 og fredag klokken 07.30 er der fra et vaskerum i en kælder på Ravnholdtsvej stjålet et hvidt sengesæt med blonder og striber, 2 hvide stræklagner, 4 mellemstore hvide håndklæder, 3 gæstehåndklæder og 4 vaskeklude.

Under et indbrud på Teknisk Skole på Hagemannsvej omkring midnat mellem torsdag og fredag er der knust en rude, og der er stjålet tre computere fra et værksted.

Nogen har forsøgt at stjæle en varebil, en Toyota Avensis, der holdt ved en virksomhed på Bergsøesvej. Gerningsmanden har brudt den ene fordør op, og har forsøgt at kortslutte tændingen – men forgæves. Der er ødelagt for 10.000 kroner.

Ved et tyveri i parkeringskælderen under Torvecenteret i Fredensgade, der mellem mandag klokken 17.00 og tirsdag klokken 21.00 stjålet et ukendt antal reklameskilte med teksten ”Torvecenterets Frisørsalon”. Skiltene havde en værdi på 33.000 kroner.

Der har været et indbrud i en villa på Hvinningdalvej i tidsrummet mellem sidste søndag og fredag klokken 21.00. Et vindue er brudt op, og tyven har været rundt i hele huset. Hvad der er stjålet er ikke kendt endnu, for beboerne er på ferie.

En 19-årig bilist fra Fårvang blev fredag aften fanget på Viborgvej, mens vedkommende kørte rundt med euforiserende stoffer i kroppen. Testen gav udslag for cannabis, og vedkommende blev anholdt og sigtet.

En 20-årig kvinde fra Odder lugtede kraftigt af alkohol, da hun blev standset tidligt søndag morgen på Herningvej i Lysbro. Politiet valgte rent rutinemæssigt at standse kvinden om morgenen klokken 04.30. Efter en alkoholtest blev hun anholdt og sigtet.

Ved et indbrud i en bolig på Kirsebærvej mellem fredag 14.15 og søndag 08.40, er et vindue i en terrassedør blevet knust, og tyven har været rundt i huset. Beboerne er på ferie, så det er ikke klart endnu, hvad der er blevet stjålet.

En møntautomat blev opbrudt og et ukendt pengebeløb er stjålet ved et tyveri fra en kælder på Baggensensvej. Tyveriet er sket mellem midnat lørdag og søndag eftermiddag. Der er tilsyneladende fri adgang til kælderen, og der er ingen tegn på indbrud.

Der er mellem tirsdag og søndag aften begået indbrud i en villa på Pile Alle. Et vindue er opbrudt, og hele huset er gennemrodet. Tyven er løbet afsted med en hel del smykker, blandt andet en guldkæde med slangelås, et guldkors, en Calvin Klein ring med sten, ældre vielsesringe og Pandora charms.