Netto i Borgergade byens bedste

Netto i Borgergade er ifølge fagbevægelsens Jobpatrulje, byens bedste arbejdsplads for unge under 18 år.

I Silkeborg har Jobpatruljen i år været forbi 29 arbejdspladser for at se på om de unge kender reglerne, om der løftes for meget, arbejdes for længe og om forholdene i det hele taget er som de skal være, når man har unge mennesker ansat.

Og på den baggrund var det altså Netto i Borgergade der blev kåret til den bedste.

- Alle virkede virkelig glade og imødekommende, da vi kom ind i butikken. Netto er et eksempel på en arbejdsplads, som oplyser sine medarbejdere om deres rettigheder og gør sit bedste for at overholde dem alle, siger Sally Morks, som er frivillig i jobpatruljen, i en pressemeddelelse.

Med den fine titel er vores Netto-butik med i kapløbet om at blive kåret til Østjyllands bedste arbejdsplads for unge under 18 år, når Jobpatruljen i næste uge finder vinderen.