Stoffer

To mænd standset med stoffer i blodet

To mænd er i det sidste døgns tid blevet standset i vores område, mens de kørte rundt med stoffer i blodet. Og det kan få alvorlige konsekvenser for de pågældende, hvis deres blodprøver bekræfter resultatet af politiets narkometer.

En 26-årig mand fra Silkeborg blev i går formiddags standset på Silkeborgvej i Kjellerup med cannabis i blodet, og en 22-årig mand fra Silkeborg blev tetste positiv for kokain, da han blev standset sent i går eftermiddags på Toldbodgade.

Keld Grosen Jensen fra Silkeborg Politi oplyser, at for begge mænd gælder det, at hvis blodprøven viser at de er over bagatelgrænsen, koster det tre års ubetinget frakendelse af kørekortet.

Desuden koster det en bøde, der fastsættes så den svarer til den sigtedes nettomånedsløn.