Kvinde har begået tjenestemandsvold før

Den 23-årig kvinde, der i nat blev anholdt og sigtet for vold mod tjenestemand, har prøvet det før.

Den 23-årige prajede en patruljevogn på Nygade i nat, og da betjenten i passagersiden rullede vinduet ned, stak hun ham en knytnæve i ansigtet.

Vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi Bjarne Askholm siger ifølge TV2 Midt/Vest, at det ikke er første gang, at hun er blevet sigtet for vold mod tjenestemand, og at politiet vil køre hele vejen med den sag.

Ifølge den vagthavende kender kvinden og betjenten ikke hinanden fra tidligere, og knytnæveslaget gennem bilruden kom umotiveret og uden noget optræk.

Straffelovens paragraf 119 om vold mod tjenestemand har en strafferamme på 8 års fængsel, og polititet forventer umiddelbart også, at en dommer vil varetægtsfængsle den 23-årige, når hun senere bliver fremstillet i grundlovsforhør.