Tyve på spil i venteværelset

En kvinde anmeldte i går til politiet, at hun fik stjålet sin pung, mens hun sad fem minutter i et venteværelse.

Kvinden sad og ventede hos en klinik i Borgergade, da en mand og en kvinde kom ind. De opførte sig som kunder og tog plads i venteværelset.

På et tidspunkt stillede manden sig hen foran anmelderen, fik hendes opmærksomhed og tog hendes udsyn. På samme tid har den anden kvinde sandsynligvis fisket hendes pung med 2500 kroner op af hendes taske.

Det var mellem klokken 12.45 og 12.50.

Den bestjålne kvinde beskriver de to som rumænske af udseende, og cirka 30-35 år. Manden var omkring 175 cm høj og kvinden 165-170 cm. Manden var kraftig og kvinden spinkel. De havde begge sort hår og var mørke i huden.

Den stjålne pung blev hen på aftenen fundet i Sydbyen, men der var den tømt for indhold.