Foto: Michael Eichstil

Flugtbilen var en Toyota Carina

Politiets teknikere har nu endelig fastslået hvilken type bil, der torsdag i sidste uge ramte en cyklist på Gjessøvej, og bare stak af.

Derfor har Midt- og Vestjyllands Politi udsendt en efterlysning på en Toyota Carina E, årgang 1992-1997.

Farven på bilen er ukendt, men den havde efter påkørslen skader på højre side af fronten. Sidespejlet blev revet af, og glasset til positionslys og blinklys i højre side blev knust.

Efterladt i grøften

Torsdag den 6. august klokken 12.25 fandt en forbipasserende bilist en 67-årig kvinde, der lå i grøften langs Gjessøvej tæt ved Silkeborg Bad. Bag hende lå en cykel, hvor baghjulet var fuldstændig krøllet sammen.

Hun kunne ikke huske, hvordan hun var havnet der, men hun var efterladt med et svært skadet og brækket venstre ben, syv brud på ribbenene og med en flig slået af den nederste ryghvirvel.

Politiet fandt en række knuste bildele på stedet, og det er dem, der har ført til at man kan fastslå mærket og typen af bil, der var impliceret i uheldet.

Vidner eller andre, der har oplysninger omkring køretøjet eller føreren, kan kontakte Silkeborg Politi på telefon 72 58 27 84 eller politiets servicecenter via 114.