Foto: Jysk

Lars Larsen øger BSV-sponsorat

Det blå og hvide Jysk-logo bliver endnu mere synligt, når Bjerringbro-Silkeborg spiller håndboldkampe. Jysk har nemlig tegnet et større sponsorat med den midtjyske håndboldklub, der betyder, at Jysk-logoet fremover kommer til at pryde Bjerringbro-Silkeborg-trøjerne, sammen med Grundfos og Jyske Bank.

Jysk er mangeårig sponsor i Bjerringbro-Silkeborg og var medvirkende til, at udvidelsen af Jysk Arena, der stod færdig i efteråret 2012, blev en realitet. Hos Jysk ser man nu frem til et endnu tættere samarbejde med Bjerringbro-Silkeborg.

- Det glæder mig, at jeg nu kan støtte yderligere op om sporten i mit lokalområde, Silkeborg. At Jysk bliver trøjesponsor kommer i naturlig forlængelse af vores eksisterede sponsoraftale med Jysk Arena – og jeg ser frem til at se spillerne løbe på banen med Jysks logo, siger Jysk-ejer Lars Larsen.

I Bjerringbro-Silkeborg glæder de sig ligeledes over, at Jysk nu har valgt at øge deres engagement i klubben.

- Vi er stolte af, at Jysk ser værdien i en udvidelse af samarbejdet. Vi har i dag to stærke hovedsponsorer i Grundfos og Jyske Bank. Aftalen med Jysk styrker vores fundament yderligere, siger administrerende direktør i Bjerringbro-Silkeborg Jesper Schou.

Jesper Schou tilføjer, at han håber, at man i løbet af kort tid kan offentliggøre endnu et trøjesponsorat. I øjeblikket er Bjerringbro-Silkeborg i dialog med flere spændende virksomheder.

Første gang, man vil kunne se Jysks logo på Bjerringbro-Silkeborg-trøjen, er, når klubben den 26. august møder Ajax København i 1/8-finalen i Pokalturneringen.