Hackere: Utro silkeborgensere afsløret

For en måneds tid siden blev utroskabssiden AshleyMadison.com hacket, og nu er alle brugeroplysninger lækket. Heriblandt er personlige oplysninger om silkeborgensere.

AshleyMadison.com er en international datingside for mennesker, der allerede har en partner, men søger en affære. Siden har 37 millioner brugere i 46 forskellige lande, blandt andre Danmark.

Den 15. juli blev AshleyMadison.com hacket og blandt andet navne, email-adresser og kortoplysninger på alle 37 millioner brugere blev stjålet.

Hackerne ville have selskabet bag AshleyMadison til at lukke hjemmesiden, som de finder usømmelig. Hvis ikke det skete inden den 18. august, ville de lække oplysningerne. Hackerne holdt, hvad de lovede og lækkede oplysningerne.

Op mod 100 silkeborgensere
IT-direktør Martin Bay Pedersen har set nærmere på de lækkede oplysninger og fundet frem til flere betalende brugere i Silkeborg. Martin Bay Pedersen er kendt for at være manden bag app'en Fartkontrol.nu.

I Danmark er flere tusinde brugere af AshleyMadison.com, men kun 336 brugere er både registeret med en dansk email-adresse og et dansk betalingskort. Fem af dem bor i Silkeborg, det skriver Martin Bay Pedersen på sin hjemmeside.

Der er adskillige tusinde danske brugere på AshleyMadison, så blandt gratisterne gemmer der sig sandsynligvis op mod 100 silkeborgensere.