Foto: Ole Mørk, Midtjysk Foto

BSV klar til to vigtige kampe

En yderst vigtig Santander Cup-kamp på udebane mod Ajax København - og en Boxer Herreliga-premiere på hjemmebane mod de forsvarende mestre fra KIF Kolding København.

Sådan ser første uge af Bjerringbro-Silkeborgs sæson ud.

Der bliver drama fra allerførste fløjt, og der er tale om et par kampe, som er nogle af de vigtigste i hele efteråret.

En sejr i morgen over 1. divsionsholdet Ajax vil sende Bjerringbro-Silkeborg i kvartfinalen, og dermed kun en enkelt kamp fra målsætningen om en plads i Final4 – men det bliver med garanti en svær kamp på udebanen.

Blot tre dage senere serveres den første styrkeprøve mellem to af de forventede tophold i Boxer Herreligaen... en vigtig kam, der giver Bjerringbro-Silkeborg mulighed for at vise hele Danmark, at holdet virkelig mener det.