Foto: Ulla Myrhøj

SIF tabte to point mod HB Køge

Selvom SIF i det meste af kampen havde overtaget, og spillede sig frem til flere gode chancer, lykkedes det desværre ikke at besejre HB Køge i gårsdagens kamp på Mascot Park.

Kampen mod sjællænderne endte 0-0 – hvilket må siges at være skuffende, når man ser på kampens udvikling.

Cheftræner Kim Poulsen ærgrede sig over to tabte point, men var ellers tilfreds med indstillingen og spillernes indsats.

Nederlaget til Horsens i sidste uge på 2-0, som kom efter en indsats langt under niveau, skulle vaskes væk, og det var vigtigt for spillerne at få stoltheden tilbage – og det fik de, sagde Kim Poulsen efter kampen.

- Det blev en kamp med meget duelspil og løbevillighed, men vi holdt nullet og afgav meget lidt. Det er ærgerligt at det bliver en rodet kamp, og vi mangler ro, når vi har bolden. I 2. havleg bliver vi bedre til at udnytte pladsen på kanterne, og vi kommer frem til ni hjørnespark. Vi fik sagt til os selv, at vi kan godt. Fundamentet i form af indstilling og indsats var på plads. Spillerne gik ud for at slås. Så går vi på træningsbanen og øver os i kombinationsspil. Det er ligesom at bygge et hus. Vi kan ikke begynde med taget. Fundamentet skal være på plads først, og det viste spillerne i dag, at det er, sagde Kim Poulsen ifølge klubbens hjemmeside.

Næste kamp i 1. division er mandag den 7. september. Det er igen en hjemmekamp, og det er mod Helsingør.

Inden da skal SIF dog til Svendborg og spille pokalkamp. Det sker allerede på tirsdag den 1. september.