Foto: Silkeborg Kommune

Torvehandlen flytter til Østergade

I foråret aftalte Torverådet, som består af torvehandlerne, butikkerne omkring Torvet og kommunen, at torvehandlen fredag og lørdag flytter til Østergade, mens der bliver bygget parkeringskælder på Torvet.

Fremover vil Østergade være spærret for kørsel fra Godthåbsvej til Torvet, når der er torvehandel.

Varetransport til butikkerne i Østergade skal derfor foregå til fods fredag og lørdag.

Omlægningen af ledninger og det kommende byggeri på Torvet betyder, at alle aftaler om restauranternes udeservering på Torvet stopper, og at butikkernes brug af Torvet til tøjstativer og vareudstillinger begrænses eller stopper afhængig af vejarbejdets og byggeriets faser og omfang.

Arbejdet flytter også taxaholdepladsen en smule, så den fremover har hjemme i Fredensgade.