Politibil Foto: www.politi.dk

Fem førere taget i påvirket tilstand

Politiet standsede hen over weekenden fem forskellige personer, der alle kørte motorkøretøj i påvirket tilstand. Alle blev anholdt og taget med til en blodprøve.

Natten til lørdag klokken 04.30 blev en 23-årig mand standset i bil på Christian 8.s Vej. Manden blev testet med narkometer, og det gav udslag for kokain.

En times tid forinden havde betjentene også narkometeret fremme, da de standsede en 26-årig mandlig bilist i Jens Møllers Gade i Kjellerup. Testen gav udslag for både amfetamin og det stærkere metamfetamin.

Lørdag klokken 16.22 standsede politiet en 54-årig mand i en varebil på Østervang i Bryrup. Manden var fuld og blev testet med alkometer, der viste en promille over de tilladte 0,5.

En varebil var også transportmidlet, da en 77-årig mand blev standset på Silkeborgvej i Them. Manden havde intet kørekort og en test med alkometer viste, at hans promille var over 0,5.

Mistet retten til lille knallert
Søndag klokken 17.27 standsede politiet en 50-årig mand på lille knallert i Søgade i Ans.

Den 50-årige var påvirket af alkohol og blev testet med alkometeret, der viste en promille væsentligt over den tilladte på 0,5.

Manden var i forvejen frakendt retten til at køre lille knallert, fordi han to gange tidligere har kørt spritkørsel på det lille køretøj, så det blev han også sigtet for.

Blodprøverne fra alle fem mænd skal nu be- eller afkræfte indholdet af sprut og stoffer.