Bo Linde og Søren Rasmussen var tidligere på året nomineret til en Zulu Award. Konkurrenterne var alle landsdækkende og licensfinansierede.

Lokale radioværter nomineret til pris

De to morgenværter på Din Radio 8600, Bo Linde og Søren 'NyhedsSøren' Rasmussen er igen blevet nomineret til radioprisen "Den Gyldne Mikrofon". Det er tredje gang, makkerparret får chancen for at blive hædret med lytternes pris.

Ekstra Bladet står bag den eftertragtede radiopris, der i efteråret bliver uddelt for niende gang, men det er lytterne, der både indstiller de nominerede og vælger vinderen.

- Det er ekstra stort at være nomineret til prisen, når det er vores lyttere, der indstiller. Det er en sejr i sig selv, siger Bo Linde.

- Men tredje gang er som bekendt lykkens gang, så denne gang vinder vi også, siger NyhedsSøren.

Der er i alt ti nominerede radioprogrammer i kampen om Den Gyldne Mikrofon. De nominerede afsløres samlet i næste uge og den 11. september går selve afstemningen i gang.

Vinderen kåres til en stor prisfest i København fredag den 18. september.

Det velkendte makkerpar, Bo og NyhedsSøren, var tidligere på året med i kampen om en Zulu Award. Her blev de fem nominerede udvalgt af branchefolk, men afstemningen var op til lytterne. Den pris løb P3's landsdækkende morgenshow med.

Bo og NyhedsSøren blev første gang nomineret til Den Gyldne Mikrofon i 2010, hvor Huxi Bach og Karen Thisted vandt. Senest blev silkeborgenserne nomineret i 2013, hvor værterne på P3's program Monte Carlo vandt for anden gang i træk.