Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Biljagt: Kørte 100 km/t på Kejlstrupvej

En 18-årig kvinde forsøgte i aftes at køre fra politiet, mens hun var virkelig fuld og muligvis påvirket af stoffer. Forsøget endte i en lygtepæl og en husgavl.

Klokken 02.03 fik en politipatrulje øje på en rød Audi, der kørte noget usikkert på Kejlstrupvej ved Nordre Ringvej. Betjentene gav signal med de blå blink. De ville gerne have bilen til at standse, men den var føreren ikke med på. I stedet satte hun farten op.

Den røde Audi kørte ud ad Kejlstrupvej i nordlig retning med en hastighed på cirka 100 km/t. Bilen fortsatte ad Sejling Hedevej, Høje Kejlstrupvej, Ebstrup Tværvej og Ebstrupvej frem til Nisset.

Lige efter den meget skarpe kurve i Nisset, mistede den 18-årige, uerfarne, påvirkede bilist herredømmet over sin bil.

Hun kørte i første omgang ind i en lygtepæl og herefter ind gavlen på nummer 25 på Nisset Bygade. Lygtepælen blev totalskadet og der skete store skader på huset.

Den 18-årige kvinde blev anholdt og i første omgang sigtet for at køre i alkohol- og narkopåvirket tilstand, sin alt for høje fart, ikke at adlyde politiet, andre trafikforseelser og for ikke at have et kørekort.

Kvinden blev bragt til politistationen i Silkeborg sammen med en 19-årig mand fra Randers, der var passager i bilen. Kvinden kommer selv fra Stenderup syd for Horsens. Det er endnu uvist, hvad de to lavede i Silkeborg.

Ingen personer kom noget til i den cirka seks km lange biljagt eller påkørslen af huset i Nisset.