Silkeborg Nyt lancerer Godt Nyt

Politiet i Silkeborg har haft et roligt døgn. Faktisk indeholder politiets rapport over de seneste 24 timers tid ingen kriminelle handlinger - som politiet kender til. Den slags gode nyheder fortjener opmærksomhed. I den anledning vil vi på Silkeborg Nyt lancere vores koncept Godt Nyt.

Hver morgen leverer Midt- og Vestjyllands Politi en døgnrapport til pressen, og den indeholder udvalgte sager. De spænder bredt over straffeloven fra lommetyveri til mord, men i dag var rapporten helt tom. Det rolige døgn for silkeborgenserne må betegnes som godt nyt.

Medier i Danmark og udlandet får altid skudt i skoene, at nyhederne altid er triste, negative og har til formål at skræmme. Sådan behøver det ikke være på Silkeborg Nyt.

Hvis du gerne vil læse om alt det gode, der sker i Silkeborg by, opland og omegn, så kan du fremover gå ind i Silkeborg Nyt - Godt Nyt. Her finder du kun nyheder, der eksempelvis indeholder en heltemodig fortælling, en positiv udvikling eller små, søde dyrebørn. Du kan også altid finde Godt Nyt i menuen øverst.