Foto: Thomas Juul/Juul Fotografi

SIF og Jyske Bank tager tre år til

Efter i tre år at have prydet forsiden af spillertøjet på samtlige hold i fodboldafdelingen i SIF, er klubben og Jyske Bank blevet enige om, at fortsætte dette samarbejde i endnu tre år. En del af sponsoratet skal gå til børn med udviklingshandicap.

- Det er helt essentielt for en klub som vores, at vi fortsat kan tiltrække sponsorater i en størrelsesorden, som den vi er så glade for, at have fået forlænget med Jyske Bank. Vi har mødt stor velvilje og forståelse hos Jyske Bank, og vi mærker klart en ægte interesse i og lyst til at støtte Silkeborg IF, udtaler fodboldformand Jan Beck-Nielsen.

En del af de fremtidige sponsorindtægter skal gå til talentarbejdet med de helt unge spillere.

I forhold til tidligere har breddeafdelingen i Silkeborg IF ikke så mange seniorhold mere, men til gengæld nogen flere børne- og ungdomshold.

Dette skyldes blandt andet et andet fokus hos klubbens bestyrelse og konsulenter, men skyldes også det nye tiltag, som breddeafdelingen i Silkeborg IF har lavet i samarbejde med Silkeborg IF Talentafdelingen for aldersgruppen U9-U12.

Ligeledes dækker sponsoratet et nyt tiltag som forventes at løbe af stablen i foråret 2016. Her vil SIF i samarbejde med Silkeborg Kommune og Dansk Handicap-Idræts Forbund starte et tilbud om fodbold for børn med udviklingshandicaps under ”Projekt Special Olympics i almenidrætten”.

- Vi synes ikke fodbold skal forbeholdes nogen, men vi synes godt vi som en ægte breddeklub skal kunne søge at tilbyde fodbolden for alle. Fodbolden bringer jo glæden frem hos alle børn, siger Jan Beck-Nielsen.